Top categories
Quick Links

Place here any module, widget, design or HTML. for example menu, categories

Cart

Your shopping cart is empty!

Sub-Total: €0.00
Total: €0.00
Budget Home
Poco Theme


Zwarte leisteen

  • Product Code: MUS5492


  • Viewed: 87
  • Availability: In Stock

€38.95

€38.95
/m²
/paket
1.90
m² /Pakinhoud
1.90 m² /Pakinhoud
0.00 €
Geschatte Totaalprijs

FAQ (Frequently Asked Questions)

Bij www.budgethomedecor.nl vindt u laminaatvloeren van de allerhoogste kwaliteit. Dit betekent onder meer dat ze amper van echt hout zijn te onderscheiden. En dit is niet alleen te zien, maar ook te voelen. Deze houtlook – in combinatie met de legacties van deze producten – maakt onze vloeren erg populair. Wij werken met alleen Europese topmerken en al onze vloeren hebben ook altijd een lange garantietermijn. Ons laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast, waardoor het goed is te gebruiken in heel uw woning en erg lang mee gaat. Dit zit hem vooral in de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag van het laminaat. Bij de vloeren die wij verkopen is dit tip top in orde, wat betekent dat ze stabiel, vochtbestendig en zeer drukbestendig zijn. Bovendien hebben al onze vloeren een goede AC-waarde, wat betekent dat u ze intensief kunt belasten zonder dat de toplaag wegslijt.

Alle soorten laminaat die tegenwoordig trendy zijn vindt u terug in onze collectie. U heeft de keuze uit verschillende houtkleuren en structuren die amper van echt hout te onderscheiden zijn. Zo verkopen wij onder andere: Visgraat vloeren,met een fraaie visgraat structuur Houtlook laminaat, perfect bij een modern industrieel interieur Tegel laminaat – bijna niet te onderscheiden van echte tegels Extra lange en brede vloeren, laat elke ruimte er groter uitzien Laminaat met of zonder v-groef – voor een luxe of strakke uitstraling.

Bij www.budgethomedecor.nl koopt u laminaat in allerlei verschillende kleuren. Op deze manier kunt u uw vloer perfect afstemmen op de gewenste sfeer, of het huidige interieur van uw woning. Grijs en zeker wit laminaat zijn momenteel erg in trek. Daarnaast is houtlook laminaat erg populair.

De laminaatvloeren van het Belgische Quick-Step behoren tot de meest gerenommeerde in hun soort. Quick-Step laminaat ziet er prachtig natuurgetrouw uit en is onberispelijk van kwaliteit. Bij www.budgethomedecor.nl vindt u alle populaire laminaatsoorten van Quick-Step.

Laminaat is één van de populairste vloersoorten van Nederland en bestaat uit verschillende laagjes composietmateriaal. Door deze laagjes heeft eigenschappen die met enkelvoudige materialen onmogelijk te verkrijgen zijn. Laminaat bestaat uit een kunststof toplaag of beschermlaag, een decorlaag bestaand uit bedrukt papier, een stevige basislaag en een kunststof onderlaag. Laminaat is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden.